Jump to content
Sign in to follow this  
AJ673

A little help please!

Recommended Posts

Since the upgrade, I can log on without a problem. But when I chose a forum to view I am prompted to sign in again - which I do. It bumps me back to the begininng screen - where I chose a forum again and again it prompts me to login. I seem to be stuck in a loop? Please help! (Only problematic in Just a Fan - this forum actually allowed me to post - thankfully)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the upgrade, I can log on without a problem. But when I chose a forum to view I am prompted to sign in again - which I do. It bumps me back to the begininng screen - where I chose a forum again and again it prompts me to login. I seem to be stuck in a loop? Please help! (Only problematic in Just a Fan - this forum actually allowed me to post - thankfully)

hmm...

 

still doing that for you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this - click on the triangle at the end of your user name in the top right corner of any page you are looking at here. When you do that, you will see a drop down menu with various options.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...