Jump to content
roadhse ma

Problem Signing In (just last 2 days)

Recommended Posts

Kind of an aggravation when it would not move onto Name / Password

I hit create account then bounced back to sign in It Worked

Im on a Mac hope it's just me

Anyway Hoping the Band Legs out another Run across the States in The Spring

I do not think im alone w/ that..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kind of an aggravation when it would not move onto Name / Password

I hit create account then bounced back to sign in It Worked

Im on a Mac hope it's just me

Anyway Hoping the Band Legs out another Run across the States in The Spring

I do not think im alone w/ that..

 

I've had that issue for a couple of weeks...just do whatever it takes and realize that we're luck to have this place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At home, I have to open the sign-in in a new tab in order to sign in. I use Firefox. I just figured it was some sort of Firefox problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At home, I have to open the sign-in in a new tab in order to sign in. I use Firefox. I just figured it was some sort of Firefox problem.

 

Same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At home, I have to open the sign-in in a new tab in order to sign in. I use Firefox. I just figured it was some sort of Firefox problem.

 

Same thing has been happening to me. Not a huge deal since I'm able to sign in, but thought I would mention having the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kind of an aggravation when it would not move onto Name / Password

I hit create account then bounced back to sign in It Worked

 

i was in the same boat for the last 10 days or so and i tried what you said above (using firefox on a PC) and it did work!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not happening on my MAC every day but I have worked around the Problem by hitting Create Account Instead of Signing in

then...Bouncing to Log in from there...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still have this problem, too. We're lucky enough that there's a work-around for that one, even though it's still annoying. But some people can't sign in AT ALL, they get some pretty odd messages. The admins are working on all of this, though. Fingers crossed that things get sorted out soon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have any continued problems with this and are no longer able to post or access PM's, we've created a catchall e-mail for technical problems that our admins can access. Please contact viachicago@rocketmail.com, and we'll get right on it.

 

Thanks,

 

Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting problem.

 

I have taken to going to the create an account tab and hit the login button there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, we are aware of the coding problem with the sign-in button, and are trying to get that fixed. Fortunately it can be worked around by the method you're using, or by clicking "View New Content" which will give an error message saying you aren't logged in, but you can then log in from there.

 

Workin' on the bugs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...